Ellis Dijkstra
Praktijk voor Rebalancing

Sessie

Hoe gaat een sessie?

Een Rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur.
De sessie begint met een orienterend gesprek. We staan stil bij wat je nu bezighoudt, wat voel je in je lichaam zowel fysiek als emotioneel. We vervolgen de sessie met zelfonderzoek, meestal in combinatie met massage.

Hoe lang je sessies blijft volgen is geheel afhankelijk van je vraag. Als je bv 4 sessies doet, zul je merken dat met het opbouwen van het vertrouwen je ook bij diepere lagen komt. Na 1 sessie kun je al effect ervaren, dat kan zowel fysiek als emotioneel. Om het te laten beklijven is meestal meer tijd nodig.

Tijdens de eerste sessie stemmen we af of rebalancing past bij je hulpvraag en of er een klik is. Dat is belangrijk om goed te kunnen samenwerken.

Prijs

Rebalancing sessie

Rebalancing-sessie anderhalf uur 90,-

Vergoeding is afhankelijk van je ziektekostenverzekering. Als VNT lid behoren mijn sessies tot de alternatieve behandelingen. Deze worden uit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Kosten worden niet uit de basisverzekering vergoed en vallen dus niet onder eigen risico.
Op www.vnt-nederland.nl is de lijst met zorgverzekeraars te vinden.

Bij annulering:
Tot 24 uur van te voren, wordt bij annulering geen kosten in rekening gebracht. Als er binnen 24 voor de afspraak wordt geannuleerd worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)